Genom att klicka på “Godkänn” samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.

Tennisträning i Stockholms Tennishall sedan 2002

Anmälan till höstterminen är öppen! Kontakta oss idag för att säkra en plats.

Tennis net
Om oss

Vi på Kungsholmen Tennis

Kungsholmen Tennis bedrivs i välkända Stockholms Tennishall sedan 2002 av grundaren och chefstränaren Harris Boutzas.

Idag tränar vi cirka 400 elever och vår verksamhet är både eftersökt och omtyckt. Vi har hög beläggning i våra grupper vilket innebär att det alltid finns likvärdiga spelare att utvecklas tillsammans med.

Vår främsta ambition är att våra elever får utvecklas i sitt tennisspel och att få dela med oss av vår passion för tennis. Glädje och respekt är ledord i vår verksamhet, och vi ser sätter alltid kundnöjdhet i fokus.

Våra kurser

Barn 4-10 år

Minitennis

Minitennis är utformat för att vara en rolig och engagerande introduktion till sporten. Grupperna är åldersindelade och nivåanpassade för barn mellan 4-10 år.

I minitennisgrupperna ligger fokus på grundslag och bollhantering i en uppsluppen och avslappnad atmosfär. Vi arbetar aktivt med att skapa en trygg miljö, stärka vänskapsband och att ge spelarna självförtroende i tennis. Den mjuka bollen som används ger en stabil grund för rätt teknik i slagen, som sedan går att utveckla när man börjar spela på högre nivå.

Här odlar vi vad som förhoppningsvis kan bli ett livslångt tennisintresse!

Åldersindelning: 4–6 år, 7-8 år, 9-10 år

Höstterminen: spel från vecka 34 - vecka 51

Vårterminen: spel från vecka 4 - vecka 22

Lektionstid 40 minuter

Lektionerna spelas i grupper
om 8-12 elever och 2 tränare

Pris: 4370 kr

För ungdomar (11-17 år)

Juniortennis

Juniortennis passar dig som är mellan 11 och 17 år. Här fokuserar vi på att förbättra din grundteknik och bli riktigt säker i ditt spel.

Lektionerna består av uppvärmning och tennisövningar anpassade efter din förmåga och ambition, och vi lägger stort fokus på att balansera grupperna och upprätthålla en hög undervisningskvalitet.

Vårt mål är att få dig att behärska samtliga grundläggande slag och att finna en säkerhet i ditt spel, samtidigt som träningen är rolig och utmanade!

Ålder: 11–17 år

Anpassade grupper

Höstterminen: spel från vecka 34 - vecka 51

Vårterminen: spel från vecka 4 - vecka 22

Lektionstid 60 minuter

Pris: 6170 kr

För vuxna (18+)

Vuxentennis

Vår vuxentenniskurs sträcker sig över en termin, och garanterar snabb och högkvalitativ utveckling i en social miljö. Oavsett ambition och tidigare erfarnhet så har vi grupper som passar, och med engagerade tränare och en stark gemenskap kan du förvänta dig en termin med mycket utmaning, spelglädje och snabb utveckling.

Ålder: 18+ år

Anpassade grupper

Höstterminen: spel från vecka 34 - vecka 51

Vårterminen: spel från vecka 4 - vecka 22

Lektionstid: 60 minuter

Pris: 6950 kr

Alla åldrar & nivåer

Privatträning

Detta är alternativet för dig som vill ta ditt tennisspel till en så hög nivå som möjligt. Du tränar privat med en av våra erfarna tränare och får på så vis din bästa möjliga chans till utveckling.

Vi individanpassar upplägget efter dina önskemål och behov, där vi går igenom vilka förutsättningar du har idag och vilka mål du har med ditt spel. Oavsett om du är nybörjare och är nyfiken på att börja spela eller om du har tidigare erfarenhet i tennis som du vill bygga vidare på, så är detta upplägg ett säkert kort för snabb, anpassad träning.

100% anpassad träning

Snabbast utveckling

Flexibel tidsbokning

Är ni flera som önskar spela?

Vi erbjuder rabatter för varje person ni bjuder med!

Kontakta oss
Alla åldrar & nivåer

Läger

Tennisläger är perfekt för dig som vill ha en intensiv introduktion till sporten eller finslipa på tekniken. På tennislägret kommer vi lägga mycket fokus på drills och prep för matchspel för att säkerställa en god grund för ditt spel, samt träna in teknik, taktik och matchvana. 

Vinter/sommarläger

Intensivträning

Anpassade grupper

Helgläger

Veckoläger

Om oss

Ledning

På Kungsholmen Tennis vill vi skapa en atmosfär där alla känner sig välkomna. Vi i tränarstaben är väldigt passionerade och bryr oss starkt om din utveckling och trivsel på banan. Nedan kan du läsa på lite om oss i ledningen!

Harris Boutzas
Klubbchef

Harris är en passionerad och erfaren tennisspelare som började träna tennis redan på lågstadiet. Han har tävlat på elitnivå; såväl nationellt som internationellt, och sedan 2004 har han lagt fullt fokus på att dela med sig av denna erfarenhet och göra tennis så roligt som möjligt för spelarna i Kungsholmen Tennis. Han har tagit hundratals personer till en hög nivå i tennis, och tränat många barn och juniorer som nu spelar på internationell nivå.

"Tennis som sport är en kombination av träning, teknik och koordination. Tennisen skapar en social, trygg atmosfär där man kan lära känna nya personer eller utveckla sitt spel. Min drivkraft är att få sprida sin spelglädje och erfarenhet vidare till tennisengagerade spelare, så att spelare kan utvecklas maximalt och ha kul medan de gör det!"

Gabriel Valdés
Huvudtränare

Gabriel har spelat tennis sedan 5 års ålder och tävlat på nationell nivå. Han är utbildad i Tennisens Plattform, TGU 1 och TGU 2 och har mer än 10 års erfarenhet som tennistränare. Han är mycket omtyckt av såväl barn som vuxna, och har tränat flera elitspelare.

"Mitt motto är att tennis ska vara roligt, utvecklande och stärka spelarens självförtroende. Jag vill få spelare att längta till nästa träning genom att göra tennisen engagerande, rolig och givande."

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss om du har några fler funderingar så hjälper vi gärna till!

Kan jag anmäla mig efter att terminen startat?

Absolut. Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi gärna till! 

Erbjuder ni presentkort?

Absolut, det gör vi! Läs mer här

Erbjuder ni rabatt om man bjuder med sig en vän?

Ja det gör vi! Vi erbjuder rabatt till både dig och personen du bjuder med.

Om vi är flera personer som önskar spela i samma grupp, går det att ordna? 

Om vi har platser lediga i befintliga grupper så är det inga problem, om ni är 3 till 4 personer så kan vi alltid starta en ny grupp för er. 

Vad händer om jag missar ett speltillfälle under terminen? 

Om du av någon anledning ej kan delta vid ett speltillfälle så brukar vi kunna lösa att du kan hoppa in i en annan grupp vid lämpligt tillfälle. Kika gärna även på våra bokningsvillkor för mer information!

Sker träning även på röda dagar och lov? 

För terminsträning har vi endast uppehåll vid lov, alltså inte på röda dagar. Däremot måste vi förhålla oss till hallens öppettider.

Boka plats eller kontakta oss

Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi gärna till!

Kontakta oss
© 2002-2024 Kungsholmen Tennis AB. Alla rättigheter förbehållna.