Genom att klicka på “Godkänn” samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.
Tennis privatträning på tennisbana

Presentkort

Ge bort tennisglädje i form av privatlektioner! Vårt digitala presentkort är den perfekta gåvan, som är både personlig, kul och anpassad för alla åldrar och sportentusiaster. Vårt presentkort är väldigt flexibelt och går att anpassas till valfritt antal privatlektioner, eller en specifik summa. Kontakta oss idag för att ge bort den perfekta gåvan!

Beställ
Presentkort för alla åldrar & nivåer

Digitala presentkort för tennisälskare

Vårt digitala presentkort är en utmärkt present för alla nuvarande eller blivande tennisentusiaster. Det är enkelt, flexibelt och ger mottagaren friheten att välja exakt vad de vill ha – från privatlektioner för att förbättra tekniken till gruppträningar där de kan spela med andra och utvecklas tillsammans.

Snabb leveranstid

Kan enkelt konverteras till gruppträning

Justerbart belopp

Flexibel bokning

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss om du har några fler funderingar så hjälper vi gärna till!

Hur fungerar tidsbokningen, och hur schemaläggs lektioner?

På grund av bokningssystemet i hallen kan du bara boka lektioner 2 veckor i framtiden. Vad gäller schemaläggning så går det i vissa fall att spela samma tid varje vecka (t.ex om det är tider där det ofta finns lediga banor och där spelaren har tillgänglighet). Annars gäller flexibel tidsbokning, där vi försöker boka in pass på tider där det finns ledig bana och där spelaren är tillgänglig.

Vad händer om jag vill köpa ett antal lektioner som inte finns som paket (t.ex 7 lektioner)?

Om du från början vet att du vill ha ett antal lektioner som inte finns att köpa som ett paket (t.ex 7 timmar), så får du samtliga lektioner för närmast lägsta paket. Det vill säga att om du bokar 7 timmar så är det priset för 5 lektioner som gäller för samtliga timmar.

Erbjuder ni presentkort?

Absolut! Kontakta oss om du önskar köpa privatlektioner (eller en annan kurs/en specifik summa) som presentkort, så skickar vi dig ett digitalt kort som du sedan kan ge bort! Tennislektioner är en perfekt gåva och fungerar med alla budgetar, och vi hjälper gärna till att ordna en så bra present som möjligt!

Om jag vill boka ett paket men är osäker om privatlektioner passar mig, kan man börja med att boka en lektion, och sedan räkna in den lektionen i ett större paket?

Ja det går bra. Om du har bokat en lektion så kan du sedan räkna in lektionen i ett paket, om du väljer att köpa fler. På så vis kan du testa en lektion, och sedan få det rabatterade priset för samtliga lektioner. Alternativt, om det inte passsar, så behöver du bara betala för den första lektionen.

Hur fungerar avbokning eller ombokning?

För avbokning eller ombokning hänvisar vi till sidan Bokningsvillkor.

Finns det något förfallodatum på mina inköpta privatlektionstimmar?

Ja, privatlektionspaket är giltiga i 18 månader efter inköpsdatum. Detta förhindrar stora mängder privatlektioner som behöver bokas in över en kort tidshorisont.

Boka plats eller kontakta oss

Kontakta oss enkelt på kontakta oss formuläret.

Kontakta oss
© 2002-2024 Kungsholmen Tennis AB. Alla rättigheter förbehållna.