Genom att klicka på “Godkänn” samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.

Juniortennis

I denna kurs engagerar och utmanar vi tennisspelare mellan 11-17 år som vill ta sin tennis till nästa nivå.

I denna kurs kombineras teknik, taktik och fysisk träning med en god kamratskap i en social atmosfär. Här är grupperna mindre, och våra juniorgrupper uppskattar gemenskapen och den snabba utvecklingen genom våra anpassade träningsprogram.

Juniortennis (11-17 år)

Kursinformation

Vår juniortenniskurs sträcker sig över en termin, och garanterar snabb utveckling för spelare på alla nivåer. Oavsett om du är ny till sporten eller har spelat i många år så har vi grupper som passar! Med engagerade tränare och en stark gemenskap kan du förvänta dig en termin fylld av spelglädje, utmaning och utveckling.

Åldersindelning: 11–17 år

Anpassade grupper

Höstterminen: Spel från vecka 34 - vecka 51 (uppehåll för höstlov)

Vårterminen: Spel från vecka 4 - vecka 22 (uppehåll för påsklov och sportlov)

Gruppstorlek: 4-6 spelare

Lektionstid: 60 minuter

Pris: 6170 kr

Frågor och svar

Kontakta oss om du har några fler funderingar så hjälper vi gärna till!

Vilken utrustning bör jag ta med mig?

Spelare bör ta med sig träningskläder och sportskor/tennisskor som är lämpliga för inomhusbruk, samt ett lämpligt tennistack. Tennisutrustning kan med fördel köpas online (kontakta oss för rabattkoder via våra samarbetspartners), alternativt om man vill köpa i hallen. Om man ej hunnit köpa rack innan terminen drar igång går det också bra att låna rack i hallen.

Erbjuder ni rabatt om man bjuder med en vän?

Absolut! Vi erbjuder 500kr rabatt för varje vän ni bjuder in som bokar träning med oss. Om ni önskar spela i samma grupp är det bäst att meddela detta så tidigt som möjligt för att säkerställa att det finns tilräckligt med lediga platser!

Vad händer om jag missar en lektion? Kan lektionen tas igen?

Vi förstår att det ibland kan uppstå situationer som gör att en spelare missar en eller flera lektioner. Tyvärr kan vi inte garantera att lektionen kan tas igen på grund av schemaläggning, men i vissa fall kan spelaren hoppa in i en annan grupp, förutsatt att det finns en annan grupp i samma åldergrupp och nivå som har en ledig plats. Mer information om detta går att finnas här.

Vilken erfarenhet har tränarna?

Vi är väldigt måna om att upprätthålla en hög standard hos våra tränare för att se till att kvaliteten är hög och träningen inte bara är lärorik men även motiverande och engagerande för våra spelare. Våra tränare har lång erfarenhet både som tennisspelare och som utbildade tränare.

Hur börjar jag spela matcher och delta i turneringar?

Om du önskar spela mer frekvent och/eller vill spela matcher/tävlingsspel så hjälper vi väldigt gärna till. Kontakta oss för mer info och/eller rådgivning!

Boka plats eller kontakta oss

Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi gärna till!

Kontakta oss
© 2002-2024 Kungsholmen Tennis AB. Alla rättigheter förbehållna.