Genom att klicka på “Godkänn” samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.

Minitennis

Minitennis är ett omtyckt uplägg för barn som vill testa på tennis och skapa starka vänskapsband. Vi lägger stor vikt på gemenskap och trygghet, samtidigt som vi lägger en bra grund i tennis genom att fokusera på teknik, koordination och självklart massa spelglädje!

Många av våra minitenniselever fortsätter ofta på förtsättningskursen Juniortennis.

Minitennis (4-10 år)

Kursinformation

Minitennis är utformat för att vara en rolig och engagerande introduktion till sporten, och är åldersindelat och nivåanpassat för barn åldern 4-10 år.

Fokus ligger på byggandet av grundläggande tennisteknik i en trygg och social atmosfär med stark kamratskap och mycket skratt. Välkommen till en termin fylld av energi och lärande i en lekfull miljö!

Åldersindelning: 4–6 år, 7-8 år, 9-10 år

Anpassade grupper

Höstterminen: Spel från vecka 34 - vecka 51 (uppehåll för höstlov)

Vårterminen: Spel från vecka 4 - vecka 22 (uppehåll för påsklov och sportlov)

Lektionstid: 40 minuter

Gruppstorlek: Lektionerna spelas i grupper om 8-12 elever och 2 tränare

Pris: 4370 kr

Är ni flera som önskar spela?

Vi erbjuder rabatter för varje person ni bjuder med!

Kontakta oss

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss om du har några fler funderingar så hjälper vi gärna till!

Vilken utrustning behöver mitt barn?

Barn bör ta med sig träningskläder och sportskor/tennisskor som är lämpliga för inomhusbruk, samt ett tennisrack som är lämpligt för barnets ålder. Tennisutrustning kan med fördel köpas online (kontakta oss för rabattkoder via våra samarbetspartners), alternativt om ni vill köpa i hallen. Om ni ej hunnit köpa rack innan terminen drar igång går det också bra att låna rack i hallen.

Finns det möjligheter för föräldrar att titta på under lektionerna?

Ja, föräldrar är välkomna att titta på under lektionerna! I anläggningen finns det en lounge där föräldrar kan vara. Däremot önskar vi att föräldrar ej är nere vid banorna, då detta kan distrahera barnen från undervisningen. Prata gärna med den ansvariga tränaren om ni har några frågor!

Vilken erfarenhet har tränarna?

Vi är väldigt måna om att upprätthålla en hög standard hos våra tränare för att se till att kvaliteten är hög och träningen inte bara är lärorik men även motiverande och engagerande för våra spelare. Våra tränare har lång erfarenhet av att arbeta med barn, och tränarnas bakgrund och kompetens är noga granskad för att säkerställa en högkvalitativ träning.

Vad händer om mitt barn missar en lektion? Kan lektionen tas igen?

Vi förstår att det ibland kan uppstå situationer som gör att en spelare missar en eller flera lektioner. Tyvärr kan vi inte garantera att lektionen kan tas igen på grund av schemaläggning, men i vissa fall kan spelaren hoppa in i en annan grupp, förutsatt att det finns en annan grupp i samma åldergrupp och nivå som har en ledig plats. Mer information om detta går att finnas här.

Kommer mitt barn att ha möjlighet att spela matcher eller delta i turneringar?

Absolut! Om barnet önskar spela mer frekvent och/eller vill spela matcher/tävlingsspel så hjälper vi gärna till. Kontakta oss för mer info och/eller rådgivning.

Boka plats eller kontakta oss

Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi gärna till!

Kontakta oss
© 2002-2024 Kungsholmen Tennis AB. Alla rättigheter förbehållna.