Genom att klicka på “Godkänn” samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.

BOKNINGSVILLKOR


BOKNING.

En bekräftad bokning omfattar hela tidsperioden av kursen i fråga. Bokningen är preliminär tills bekräftelse via mail görs för den valda kursen. Betalning måste ske innan förfallodagen. Om inte, så förbehåller vi oss rätten att ge din plats till någon annan.

En årlig medlemsavgift på 210 kr krävs för terminsträning. Detta gäller inte för privatlektioner eller läger.

Nuvarande spelare har förtur till nästa termin. Om en spelare inte vill fortsätta spela måste detta meddelas via e-post minst två veckor innan terminen börjar. Denna tidsgräns gäller för att vi ska hinna färdigställa alla grupper innan terminen börjar. Om vi inte meddelas i tid kommer det antas att spelaren vill fortsätta spela i sin nuvarande grupp, och en faktura med betalningsskyldighet kommer att skickas ut för terminen. För sena avbokningar eller avbokningar som görs under terminen gäller avbokningsreglerna.

AVBOKNINGSREGLER.

Gruppträning

Ingen återbetalning sker om du inte kan delta. Vid långvarig sjukdom eller skada är dock en återbetalning på 50% av den återstående utbildningstiden möjlig, förutsatt att ett läkarintyg finns. Återbetalningen gäller för de sessioner som återstår efter att intyget har skickats till oss.

Privatlektioner

Om du inte kan delta i din privatlektion krävs det det att du meddelar via e-post (till info@kungsholmentennis.se) med 48 timmars framförhållning. Efter detta är det inte möjligt att boka om eller få en återbetalning.

Avbokningar av Kungsholmen Tennis

Om ett speltillfälle ställs in av oss eller anläggningen kommer speltillfället flyttas. Om din ordinarie tränare inte kan närvara kommer en annan tränare ersätta passet.

© 2002-2024 Kungsholmen Tennis AB. Alla rättigheter förbehållna.