Genom att klicka på “Godkänn” samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.

Vuxentennis

Oavsett om du är nybörjare, har spelat som ung och vill återuppta din tennis eller spelar på hög nivå så är detta ett perfekt alternativ för dig som söker en högkvalitativ och rolig tennisträning med snabb utveckling.

Våra tränare är erfarna och entusiastiska, och anpassar träningen utefter gruppens ambition och mål. Här får du chans att utveckla din teknik och spelstrategi, samt förbättra din kondition och matchstyrka.

Vuxentennis (18+ år)

Kursinformation

Vår vuxentenniskurs sträcker sig över en termin, och garanterar snabb utveckling i en vänskaplig miljö. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat i många år så har vi grupper som passar, och med engagerade tränare och en stark gemenskap kan du förvänta dig en termin fylld av spelglädje, utmaning och snabb utveckling.

Ålder: 18+ år

Anpassade grupper

Höstterminen: spel från vecka 34 - vecka 51 (uppehåll för höstlov)

Vårterminen: spel från vecka 4 - vecka 22 (uppehåll för påsklov och sportlov)

Lektionstid: 60 minuter

Gruppstorlek: 4 spelare

Pris: 6950 kr

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss om du har några fler funderingar så hjälper vi gärna till!

Kan jag anmäla mig efter att terminen startat?

Absolut. Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi gärna till! 

Vilken utrustning bör jag ta med mig?

Spelare bör ta med sig träningskläder och sportskor/tennisskor som är lämpliga för inomhusbruk, samt ett lämpligt tennistack. Tennisutrustning kan med fördel köpas online (kontakta oss för rabattkoder via våra samarbetspartners), alternativt om man vill köpa i hallen. Om man ej hunnit köpa rack innan terminen drar igång går det också bra att låna rack i hallen.

Erbjuder ni rabatt om man bjuder med sig en vän?

Ja det gör vi! Vi erbjuder rabatt till både dig och personen du bjuder med.

Om vi är flera personer som önskar spela i samma grupp, går det att ordna? 

Om vi har platser lediga i befintliga grupper så är det inga problem, om ni är 3 till 4 personer så kan vi alltid starta en ny grupp för er. 

Vad händer om jag missar ett speltillfälle under terminen? 

Om du av någon anledning ej kan delta vid ett speltillfälle så brukar vi kunna lösa att du kan hoppa in i en annan grupp vid lämpligt tillfälle. Kika gärna även på våra bokningsvillkor för mer information!

Sker träning även på röda dagar och lov? 

För terminsträning har vi endast uppehåll vid lov, alltså inte på röda dagar. Däremot måste vi förhålla oss till hallens öppettider.

Boka plats eller kontakta oss

Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi gärna till!

Kontakta oss
© 2002-2024 Kungsholmen Tennis AB. Alla rättigheter förbehållna.