Genom att klicka på “Godkänn” samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.

Om oss

Välkommen till Kungsholmen Tennis. Med passion, utveckling, gemenskap och respekt som våra hörnstenar är vi här för att hjälpa dig på din tennisresa. På den här sidan kan du läsa lite mer om vår träningsfilosofi, vision och historia.

Filosofi

Träningsfilosofi

På Kungsholmen Tennis tror vi att framgång på tennisbanan handlar om mer än bara teknik och taktik. Vår filosofi är rotad i följande värderingar:

PASSION: Tennis är en källa till glädje, och för många blir det även en livsstil. Vårt mål är att tända en passion för sporten som håller dig motiverad genom hela din tennisresa.

SKRÄDDARSYDD UTVECKLING: Oavsett om du tar dina första steg på banan eller vill satsa på ATP-touren, ser vi dig som en unik spelare med unika behov. Våra tränare tar sig tid att lära känna dig och dina mål, och skapar ett upplägg som är anpassat för dig.

GEMENSKAP: På Kungsholmen Tennis är du aldrig ensam. Vi bygger en klubb där alla känner sig hemma, och där spelare på alla nivåer kan lära sig av varandra och växa tillsammans. Vi ser våra medlemmar som en familj och arbetar aktivt för att uppmuntra samarbete och vänlighet.

RESPEKT: Vi värdesätter integritet och god sportsmannaanda både på och utanför banan. Vi behandlar varandra med respekt och uppmuntrar ett öppet och stödjande klimat där alla röster kan höras. Fair play är inte bara en regel för oss, det är ett kärnvärde.

Historia

Vår historia och vision

Sedan grundandet år 2002 har Kungsholmen Tennis vuxit till att bli en av Sveriges mest omtyckta tennisklubbar. Vi håller verksamheten relativt liten för att behålla en personlig touch, och vi strävar alltid efter att bibehålla en riktigt hög standard.

Med en spelarbas på runt 400 personer har vi en klubb som omfamnar både entusiaster och de som siktar på att bli elitspelare. Vi har stolt sett flera av våra medlemmar växa till att bli framstående inom sporten, medan andra funnit glädje i spelet som en livslång hobby. Oavsett mål är vi här för att stödja, inspirera och utveckla.

Våra tränare är inte bara utbildade tränare – de är passionerade, tålmodiga och engagerade. De tar sig tid att förstå varje spelare, anpassa träningen och hitta rätt balans mellan utmaning och glädje.

Vi värdesätter varje individ och arbetar med vår träningsfilosofi som innefattar skräddarsydd utveckling, med samma entusiasm och noggrannhet som vi har sedan start. Vi ser fram emot att vara en del av din tennisresa!

Boka plats eller kontakta oss!

Kontakta oss via kontaktformuläret så hjälper vi gärna till!

Kontakta oss
© 2002-2024 Kungsholmen Tennis AB. Alla rättigheter förbehållna.