Genom att klicka på “Godkänn” samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra navigeringen på webbplatsen, analysera webbplatsens användning och bistå i våra marknadsföringsinsatser. Se vår sekretesspolicy för mer information.
Tennis privatträning på tennisbana

Privatträning

Oavsett dina mål eller tidigare erfarenhet i tennis är privatträning den perfekta lösningen för att ta din tennis till nästa nivå. Privatträning ger maximal utveckling i en träningsform anpassad helt för dina önskemål och behov. Vi erbjuder privatlektionspaket för olika sällskapsstorlekar, med friheten att ha flexibla träningstillfällen eller fasta tider varje vecka.

Se priser
Privatträning (alla åldrar & nivåer)

Kursinformation

Privatlektioner är perfekt för dig som vill utvecklas snabbt eller har hektiskt schema och vill boka in spontana lektioner. Detta upplägg är väldigt flexibelt både när det gäller tidsbokning och gruppstorlek, och träningen anpassas helt till spelarens behov och önskemål.

Läs gärna igenom våra vanliga frågor och svar längre ner på sidan, eller kontakta oss om du har några funderingar!

100% anpassad träning

Flexibel tidsbokning

Spela själv eller med vänner

Snabbast utveckling

Priser

Privatlektioner & paket

Oavsett om du önskar spela själv eller med vänner så har vi ett paket som passar dig. Med dessa paket köper ni lektioner med en tränare där både tidsbokningen och träningen är 100% flexibel och anpassad.

Välj antal personer
1
TIMME
800kr/h
Boka träning
5
TIMMAR
750kr/h
Boka träning
10
TIMMAR
700kr/h
Boka träning
1
TIMME
650kr/h/person
Boka träning
5
TIMMAR
600kr/h/person
Boka träning
10
TIMMAR
550kr/h/person
Boka träning
1
TIMME
525kr/h/person
Boka träning
5
TIMMAR
500kr/h/person
Boka träning
10
TIMMAR
475kr/h/person
Boka träning
1
TIMME
450kr/h/person
Boka träning
5
TIMMAR
425kr/h/person
Boka träning
10
TIMMAR
399kr/h/person
Boka träning
Intresseformulär

Boka privatträning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Notera att dessa priser är exklusive banpriset då detta varierar. För bokningsvillkor klicka här.

Vanliga frågor och svar

Kontakta oss om du har några fler funderingar så hjälper vi gärna till!

Hur fungerar tidsbokningen, och hur schemaläggs lektioner?

På grund av bokningssystemet i hallen kan du bara boka lektioner 2 veckor i framtiden. Vad gäller schemaläggning så går det i vissa fall att spela samma tid varje vecka (t.ex om det är tider där det ofta finns lediga banor och där spelaren har tillgänglighet). Annars gäller flexibel tidsbokning, där vi försöker boka in pass på tider där det finns ledig bana och där spelaren är tillgänglig.

Vad händer om jag vill köpa ett antal lektioner som inte finns som paket (t.ex 7 lektioner)?

Om du från början vet att du vill ha ett antal lektioner som inte finns att köpa som ett paket (t.ex 7 timmar), så får du samtliga lektioner för närmast lägsta paket. Det vill säga att om du bokar 7 timmar så är det priset för 5 lektioner som gäller för samtliga timmar.

Erbjuder ni presentkort?

Absolut! Kontakta oss om du önskar köpa privatlektioner (eller en annan kurs/en specifik summa) som presentkort, så skickar vi dig ett digitalt kort som du sedan kan ge bort! Tennislektioner är en perfekt gåva och fungerar med alla budgetar, och vi hjälper gärna till att ordna en så bra present som möjligt!

Om jag vill boka ett paket men är osäker om privatlektioner passar mig, kan man börja med att boka en lektion, och sedan räkna in den lektionen i ett större paket?

Ja det går bra. Om du har bokat en lektion så kan du sedan räkna in lektionen i ett paket, om du väljer att köpa fler. På så vis kan du testa en lektion, och sedan få det rabatterade priset för samtliga lektioner. Alternativt, om det inte passsar, så behöver du bara betala för den första lektionen.

Hur fungerar avbokning eller ombokning?

För avbokning eller ombokning hänvisar vi till sidan Bokningsvillkor.

Finns det något förfallodatum på mina inköpta privatlektionstimmar?

Ja, privatlektionspaket är giltiga i 12 månader efter inköpsdatum. Detta förhindrar stora mängder privatlektioner som behöver bokas in över en kort tidshorisont.

Boka plats eller kontakta oss

Kontakta oss enkelt på kontakta oss formuläret.

Kontakta oss
© 2002-2024 Kungsholmen Tennis AB. Alla rättigheter förbehållna.